K.Simonsen Storbilsenter AS

Hva tilbyr vi?

Servicepunkt for 

MAN
CLAAS
DAF

Vi utfører det meste av reparasjoner som for eksempel to-årskontroll, feilsøking, service, bremsprøve m.m på både kjøretøy og hengere.

Generell reparasjon

PKK (EU-Kontroll)

Vi er godkjent verksted for gjennomføring eu-kontroll og etterkontroll. Ta kontakt så ordner vi deg time.

Service

Behov for service på ditt kjøretøy? Vi utfører både store og små servicer på ditt kjøretøy. Bare ta kontakt så ordner vi deg time.

Bremseprøve

Hos oss kan vi utføre bremseprøve både med og uten last. Dette gjør det lettere for deg som kunde i forhold til planlegging.

Nybil klargjøring

I forbindelse med at vi er servicepunkt for noen merker, utfører vi også nybil klargjøring av nye biler som kommer hit til vårt område.

Landbruk

Vi har egen landbruksmekaniker som står klar til å reparere eller utføre service på din traktor eller tilhørende utstyr. Les mere her

Alkolås

Alle busser og minibusser registrert i Norge etter 1. januar 2019 og som driver persontransport mot vederlag, skal være utstyrt med alkolås.


Kjøretøy registrert før 1. januar 2019 , må få etter montert alkolås innen utgangen av 2023 eller tas ut av drift.


Kontakt oss om du trenger kalibrering eller montering av alkolås i ditt kjøretøy.

Vaskehall

På enden av bygget til storbilsenteret ligger vår vaskehall som er spesialtilpasset for lastebiler og større kjøretøy. Den har all mulighet til å la deg vaske bilen, enten med maskin (børstevask) eller du kan benytte høytrykk med varmt vann. I tillegg kan vi tilby underspyling, innvendig skapvask, ad-blue og spylerveske. I tilknytning til denne er det også oppholdsrom og dusjmuligheter.


For å kunne benytte deg av vår døgnåpne vaskehall må du ha eget vaskekort. Dette får du ordnet i vårt kundemottak. 

KSS - Vaskehall

Pr. 2021 er vi servicepunkt for lastebilmerkene MAN og DAF  samt for traktormerket Claas.


For å kunne serve våre kunder på best mulig måte har vi også servicebil som vi kan rykke ut med ved behov, samt en vakttelefon hvis det skulle være etter stengetid.