K.Simonsen Storbilsenter AS

Jobbe sammen med oss?

Ønsker du å være en del av en bedrift der du som ansatt blir

sett, hørt og tatt vare på?


Er du tungbilmekaniker, landbruksmekaniker, teknisk leder eller er ute etter å skifte beite eller bare ønsker å prøve deg på en ny arbeidsplass?

Vi søker etter ansatte som har fokus på det samme som oss, og som kan være med på å skape dette sammen med oss og i

felleskap kan være med å bidra til at man lykkes med dette.

 

Siden vi er et frittstående verksted, håndterer vi de fleste lastebilmerker samt hengere og er servicepunkt for MAN og DAF. I tillegg er vi forhandler av Claas traktor og utstyr med servicepunkt her hos oss.

 

I og med at vi har et vidt spekter av merker vi jobber med vil ikke hverdagene være lik. Nye utfordringer, ny kunnskap og unike muligheter 

Vi i K. Simonsen Storbilsenter AS har fokus på å ha:


  • Fornøyde kunder
  • Godt samarbeid
  • God kvalitet og kompetanse
  • Mangfold
  • Et godt arbeidsmiljø

er en stor del av vår hverdag. I tillegg til høyt tempo, stor takhøyde og god kommunikasjon. Vi fokuserer mye på det å være med på utviklingen som skjer i storbilmiljøet, og derfor har våre ansatte stadig tilbud om å delta på kurs slik at vi har kompetanse til å hjelpe våre kunder på best mulig måte. Våre ansatte pr dags dato har hver sine styrker, som til sammen utgjør ett godt team med mye kompetanse, og de håper at kanskje akkurat du ønsker å være med på laget.

 

Vi legger ut stillingsannonser her. Og skulle det ikke være noen stillingsannonse her som passer deg så er det likevel bare å ta kontakt for en hyggelig prat!


Følg oss her på vår hjemmeside, Facebook og på Instagram!


Stillingsannonsene finner du i linkene under her.